A húst sózzuk, borsozzuk, majd egy tepsiben vajat forrósítunk, és belerakjuk a combokat. A hagymát felkockázzuk, majd a kelbimbóval együtt a hús mellé rendezzük. F?szerez
A kacsák b?rét bevágjuk, olajban 4-5 percig pirítjuk, majd tepsibe tesszük ?ket. A megmaradt zsiradék nagy részét kiszedjük a serpeny?b?l, a maradékban pedig megpirítjuk
A megtisztított húst irdaljuk be, t?zdeljük meg a szalonnával, locsoljuk meg az olajjal és tegyük el?melegített süt?be 20 percre.
A káposzta nagy küls? leveleit pároljuk
A húst bepácoljuk, majd kés hegyével felnyitjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Töltelék készítése: A tésztát kif?zzük. A káposztát finomra reszeljük, egy serpeny?ben cukrot karam
A húst kifilézzük, és felszeleteljük. Kicsit kikloffoljuk, majd megf?szerezzük. A kenyerez felszeleteljük, és zsírban megpirítjuk. A kenyér zsírjában angolosra sütjük a h
A madarakat kívül-belül sózzuk, borsozzuk, és a babérlevéllel ízesítjük, majd szalonnadarabokat t?zünk bele. Ezután beburkoljuk a káposztalevelekkel, körbekötjük, és vajo
A madarakat megtisztítjuk, besózzuk, belülr?l majoránnával ízesítjük, majd kizsírozott tepsibe rakjuk, és negyed órát sütjük. A káposztát kettévágjuk, kivágjuk a torzsájá
A fürjet kicsontozzuk, mellhúsát felkockázzuk. Egy serpeny?ben összekeverjük a szójaszószt, a sherryt, a mézet, a levest és a gyömbért, majd felforraljuk, és miután kih?l
Ugrás a lap tetejére >>