A megtisztított húst irdaljuk be, t?zdeljük meg a
szalonnával, locsoljuk meg az olajjal és tegyük el?melegített süt?be 20 percre.
A
káposzta nagy küls? leveleit pároljuk meg
sós
vízben, a többi részét pedig szeleteljük fel és kezdjük el pirítani a liba
zsírban. Dolgozzuk hozzá az összevágott
hagymát és répát. pirítsuk 5 percig és f?szerezzük
sóval,
borssal, valamint
borókabogyóval. Öntsük hozzá az alaplevet, helyezzünk rá fed?t és takarékon pároljuk 20 percen át.
Egy ki
vajazott t?zálló tálat béleljünk ki a nagy, megpárolt
káposztalevelekkel. Erre kanalazzunk a zöldséges keverékb?l, majd helyezzük rá a húst, végül fedjük be a maradék zöldségekkel. El?melegített süt?ben egy óra alatt megsütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>