A húst sóval, borssal ízesítjük, majd olajban minkét felét megpirítjuk. Kevés levest öntünk hozzá, majd befedjük a szalonnával, és lefedve addig pároljuk, amíg teljesen m
Az elnegyedelt gerincet és a combokat sózzuk, borsozzuk, a szalonnát 3 deka vajon megpirítjuk, majd félrerakjuk. Ebben a zsiradékban megpirítjuk a hús mindkét felét, majd
A paprikát és a hagymát vékonyan felszeleteljük, a húst felcsíkozzuk. Az őzhúst forró vajon 5-6 percig sütjük, félretesszük, majd a zsiradékban megpirítjuk a hagymát, hoz
A felkockázott májat és a zsályát 3 percig olajban pirítjuk, majd még 5 percig állni hagyjuk a kikapcsolt tűzhelyen. Ezután a felét felcsíkozzuk, a maradékhoz pedig hozzá
A húst sózzuk, rászórjuk a szerecsendióval, majd a lisztbe, tojásba, mandulába forgatjuk. A vajon 4-5 percig sütjük mindkét felét, majd tányérra tesszük. A pecsenyelevet
A húst megmossuk, majd lehúzzuk róla a hártyát. Sózzuk, borsozzuk, és vajon mgpirítjuk. Hozzáöntjük a vad-alaplevet, majd felkockázzuk a szalonnát és a húshoz adjuk. 50 p
A vajat megolvasztjuk, majd rászórjuk a zsemlemorzsát, és világos színű rántást készítünk belőle. Hozzáöntjük a bort, és felforraljuk. Hozzáadunk annyit a lekvárból, hogy
Az olajat elkeverjük a mézzel, sóval, borssal és a grillfűszerrel, majd ebben a keverékben 3 napig pácoljuk a húst.
Utána 3 evőkanálnyi páclevet felforrósítunk, és megsü
Ugrás a lap tetejére >>