Paprikát és a padlizsánt addig sütjük, míg a héja fel a hólyagosodik. Paprika b?rét lehúzzuk, padlizsánt meghámozzuk, majd a fokhagymával megdaráljuk. F?szerezzük, és ann
Beáztatott babot sós vízben megf?zzük. Olajban megpároljuk a hagymát, megszórjuk pirospaprikával, elkeverjük a babbal, megtöltjük vele az ecetes paprikát. Maradék babba n
Az áztatott babot 1,5 l vízben az egészben hagyott hagymával, zöldpaprikával, f?szerekkel és a félig f?tt oldalassal addig f?zzük, míg puha nem lesz. Miután megf?tt ecett
Halakat sós vízben puhára f?zzük, húsukat leszedjük és megdaráljuk. 2 tojást vajjal kikeverünk, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, sót, borsot, és a halat. Rudakat formálu
Húst felkockázzuk, köményes, sós vízzel leforrázzuk, majd hagyjuk kih?lni. Mély lábasba teszünk egy sor húst, metéltre vágott kelkáposztát, karikára vágott répát, gyökért
Tojásokat és a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a darál mandulát, kockára vágott cukrozott citrom- és narancshéjat, lisztet, és a fahéjat. Összegy
Hagymát egészben hagyva, megtisztítva, egy fél órát állni hagyjuk hideg vízben áztatjuk, majd olvasztott vajba tesszük, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kevés cukorral, hozz
Megpároljuk olajban a karikára vágott hagymát, cikkekre vágott paprikát, szeletelt paradicsomot és a csíkokra vágott cukkinit. F?szerezzük. Párolt zöldségeket kétharmadát
Ugrás a lap tetejére >>