Használati útmutató
Kedves Felhasználó!

Köszönjük, hogy ellátogattál az oldalunkra. Az alábbiakban bemutatjuk Neked, mi mindent tud nyújtani az izletes.hu oldal.

Mint a főoldalon láthatod, receptjeinket 28 nagy kategóriába soroltuk. A nagy kategóriákon belül találsz kisebb kategóriákat, melyekre rákattintva a rendszer kilistázza a kategóriába található összes receptet. Ezekre rákattintva megjelenik a hozzávalók listája és a recept is, innentől pedig nincs más dolgod, mint munkára fel, jöhet a főzőcskézés!

Recepteket többféleképpen is kereshetsz az izletes.hu oldalon.

Egyrészt az oldal bal felső részén lévő csíkba beírod a keresett étel nevét. Ebben az esetben a rendszer kilistázza az összes olyan receptet, amelynek címében megtalálható a keresett szó.

Másrészt alkalmazhatod a részletes keresést is, melynek segítségével alapanyagok szerint tudsz keresni. Itt megadhatod, hogy milyen alapanyagokkal rendelkezel, a rendszer pedig kilistázza azokat az ételeket, amiket el lehet készíteni a megadott alapanyagokból.

Az oldal menüpontjai között találhatod a lexikont, amely sok érdekes, főzéssel kapcsolatos fogalmat magyaráz meg, ezzel is megkönnyítve az ételek elkészítését. A lexikon mellett találhatod az alapanyagokfűszerek és a kalóriatáblázat menüpontokat, amelyek érdekes információkkal szolgálnak a receptekhez szükséges hozzávalókról, valamint az alapanyagok és készételek kalóriatartamáról.

Megtetszett az oldal? Szeretnéd megosztani a többiekkel a saját receptjeidet? Erre is lehetőséget kínál az izletes.hu. Regisztrálás után lehetőséged nyílik saját recepjeidet feltölteni és megosztani másokkal. A feltöltött receptek mellé a már elkészült ételről készített képet/képeket is megoszthatod velünk, illetve az oldal látogatóival. A feltöltött recepteket és képeket az izeltes.hu szerkesztősége jóváhagyja, így a későbbiekben a többiek számára is láthatóvá, elérhetővé válik.

A regisztrált felhasználóinknak lehetősége van hozzászólni egy-egy recepthez, illetve a fórumon tanácsokat is adhatnak egymásnak.

Kellemes böngészést és az elkészített ételekhez jó étvágyat kíván az izletes.hu szerkesztősége!


Szárnyasok - Csirke - Jérce - Kakas - Pulyka - Kacsa - Liba - Fácán - Egyéb szárnyasok
Húsételek - Sertés - Marha - Birka - Malac - Borjú - Bárány - Kecske - Egyéb húsételek
Sütemény receptek - Édes sütemény - Sós sütemény - Gyümölcsös sütemény - Lekváros sütemény - Mézes sütemény - Krémes - Muffin - Torta - Fagylalt - Pite - Kuglóf - Kalács - Mogyorós sütemény - Mandulás sütemény - Sajtos sütemény - Diós sütemény - Gesztenyés sütemény - Burgonyás sütemény - Mikroban készíthető süti - Bögrés sütemény - Gofri - Csokoládés sütemény - Bonbon, praliné, trüffel
Tészták, tésztafélék - Főtt tészta - Palacsinta - Rétes - Pizza - Pizzafeltét - Lepény - Lángos - Fánk - Kenyér - Kelt tészta - Vajastészta - Burgonyás tészta - Sörkorcsolyák - Sült tészta - Pogácsa - Leveles tészta - Kétszersült - Lasagne
Ünnepi receptek - Húsvét - Pünkösd - Farsang - Halloween - Karácsony - Szilveszter - Újév - Lakodalom - Névnap - Nőnap - Valentin nap - Advent - Mikulás - Születésnap - Esküvő
Vadhús ételek - Nyúl - Vaddisznó - Őz - Szarvas - Egyéb - Fürj - Fogoly - Vadgalamb - Szalonka
Főzelékek - Babáknak - Különleges főzelékek - Főzelékek zöldségből - Főzelékek burgonyából - Egyéb főzelékek
Egytálételek - Húsos - Halas - Bográcsos ételek - Kocsonya - Wok - Egyéb - Pörkölt
Levesek - Zöldségleves - Krémleves - Gyümölcsleves - Rántott leves - Húsleves - Sajtos leves - Burgonyaleves
Előételek - Sajtos - Gombás - Húsos - Ropogósok - Tojásos - Gyümölcsös - Galantin - Felfújt - Krémek, habok - Halas
Nemzeti receptek - Magyaros ételek - Olasz konyha - Görög konyha - Francia konyha - Spanyol konyha - Amerikai (USA) konyha - Orosz konyha - Kínai konyha - Indiai konyha - Arab konyha - Dél-amerikai konyha - Távol-keleti konyha - Afrikai konyha - Japán konyha - Thaiföldi konyha - Török konyha - Angol konyha - Német konyha - Osztrák konyha - Román konyha - Svéd konyha - Mexikói konyha - Cseh és szlovák konyha - Lengyel konyha - Bolgár konyha - Horvát konyha - Szerb konyha - Boszniai konyha - Montenegrói konyha - Erdélyi konyha - Egyéb
Halételek - Leves - Ponty - Harcsa - Fogas, süllő - Csuka - Busa - Pisztráng - Tonhal - Lazac - Tengeri halak - Saláták - Kecsege - Tőkehal - Szardínia - Angolna - Egyéb halételek
Vallási receptek - Zsidó ételek - Mohamedán ételek - Buddhista ételek - Krisna ételek - Nagyböjti ételek
Vegetáriánus ételek - Leves - Előétel - Főétel - Desszert - Egytálétel - Feltét - Kása, főzelék - Saláta - Édes sütemény - Sós sütemény
Fogyókúrás ételek - 90 napos fogyókúra - Atkins diéta - Fogyókúrás saláta - Fogyókúrás levesek - Fogyókúrás húsételek - Fogyis zöldségételek - Fogyókúrás halételek - Fogyis szendvicsek - Fogyis desszertek - Egyéb
Diétás ételek - Cukorbetegeknek - Lisztérzékenyeknek - Tejcukorérzékenyeknek - Vesebetegeknek - Candidásoknak - Koleszterinszegény - Szív és érrendszeri - Reform ételek - Vércsoport diéta - Májbetegeknek
Mártások - Alap - Hideg - Meleg - Gyümölcs - Pác - Öntet - Sajtkrém - Burgonyamártás - Halételekhez - Vadételekhez
Saláták - Majonézes - Húsos - Tésztás - Gyümölcs - Különleges - Tavaszi - Salátaöntet - Sajtsaláta - Burgonyasaláta
Hidegkonyha - Szendvics - Hidegtál - Körözött - Szendvicskrém - Pástétom - Pecsenyék hidegen
Köretek - Burgonyás - Rizses - Zöldség - Gyümölcsös - Egyéb
Savanyúság - Káposzta - Uborka - Cékla - Csalamádé - Paprika - Karfiol - Hagyma - Savanyított gyümölcsök - Tök, sütőtök - Dinnye - Paradicsom - Gomba - Egyéb
Befőttek és tartósított ételek - Lekvár - Dzsem - Kompót - Befőttek - Gyümölcskocsonya - Gyümölcsíz - Gyümölcssajt - Kandírozott gyümölcs - Tartósított zöldség - Aszalt zöldség - Aszalt gyümölcs - Szörp - Ízesítő, ecet - Gyümölcsbor
Tenger gyümölcsei - Polip - Rák - Homár - Kagyló - Tintahal
Belsőségek - Máj - Vese - Velő - Szív - Tüdő - Pacal - Zuza
Szabadtűzön - Grill - Bogrács - Nyárson sült
Ínyenc receptek - Tapas - Pesto - Sajt
Kávék - Hosszú kávé - Eszpresszó - Cappuccino - Török kávé - Jeges kávé - Alkoholos kávé
Teák - Fekete tea - Zöld tea - Gyümölcstea - Gyógytea - Jeges tea - Alkoholos tea
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen receptek
Pulyka csíkok tormalevélben...
Az előre befűszerezett pulyka csíkokat kevés olajon jól meghúzatjuk.Ha ez megvan a lepirítot...
Carcassonne-i cassoulet - Franciaország
Pároljuk meg a babot, majd szűrjük le és újra engedjük fel vízzel. Tegyük bele a szalonnáka...

 

izletes.hu on Facebook

 

 
kapcsolat  |  impresszum  |  jogi nyilatkozat