Vékony szeletekre vágott gombákat a borban megf?zzük. Lisztb?l és vajból rántást készítünk, beletesszük a zellert, hagymát, összevágott petrezselyemzöldet, f?szerezzük, m
Libát megsózzuk, b?rét, háját külön kisütjük. Húst lefejtjük a csontról, és feldaraboljuk. Megpároljuk zsírban a hagymát, meglocsoljuk 4 ek. ecettel, rátesszük a húst, át
Kiverjük és megsózzuk a húst. Vajban megpároljuk a felkockázott gombát, hozzáadjuk a zöldborsót, sózzuk, ráöntjük a felvert tojást. Elkészített tölteléket a szeletek köze
Burgonyát nyersen megreszeljük, majd egy kicsit állni hagyjuk. Kinyomkodjuk, levébe belekeverjük a lisztet, tojást, sót, végül a reszelt burgonyát. Sós vízbe, kanállal ga
Pároljuk zsírban üvegesre a hagymát, adjuk hozzá a felkockázott burgonyát, zellert, répát. Öntsük fel 2 l vízzel, és f?zzük puhára. Vegyük ki a zöldséget és a burgonyát,
Hámozott, felkockázott burgonyát félpuhára f?zzük. Vizét félretesszük. Burgonyát összetörjük, hozzáadjuk a lisztet, kanállal mélyedéseket nyomunk bele, és annyi f?z?vizet
Csukát szeletekre vágjuk, megsózzuk, és forró olajban mindkét oldalát átsütjük. Ráöntjük a bort, rárakjuk a felszeletelt paradicsomot, gombát, szétnyomott fokhagymát, és
Forrásban lév? tejbe belef?zzük a darát. Ha félig kih?lt, hozzáadjuk a tojásokat, vajban megpirított zsemlekockát, reszelt szerecsendiót és a sót. Gombócokat formálunk be
Ugrás a lap tetejére >>