A 12 deka sajtot lereszeljük, a sonkát pedig felcsíkozzuk. A rizst vajon megpirítjuk, majd felöntjük 4 deci vízzel, és így lefedve süt?ben puhára pároljuk. Az ananászokat
A babot éjszakára beáztatjuk, másnap a húst megkötözzük mint egy sonkát, sózzuk, borsozzuk, és rákötjük a rozmaringot is. Tepsibe tesszük 8 gerezd fokhagymával és 2 felsz
1 l bor, 20 dkg cukor, 1 vaníliás cukor, 2 dl rum, 3 db babérlevél, 1 egész citrom leszelve. Hidegen elkeverni, 24 óra múlva lesz?rni.
A megtisztított malacot a hasán végig vágjuk, és a nyakáig felnyitjuk. Egy éles, vékony pengéj? késsel belülr?l eltávolítjuk a gerinccsontot, az oldalcsontokat és a combc
Az étel készítése el?tt egy nappal a megmosott lencsét áztassuk be. A f?zést megel?z?en a gombát tisztítsuk meg és szeleteljük fel, a meghámozott hagymát vágjuk apróra.
Mossuk meg a salátát, a leveleket szépen rendezzük el a tányérokon. Hámozzuk meg a narancsot, szedjük gerezdjeire és vágjuk kockákra. Daraboljuk fel az ananászt is. Kever
A 2 tojás sárgáját, sóval és vajjal habosra keverjük, majd hozzáöntjük a lisztet, a sajtot és a fölvert tojásfehérjét.. Miután jól megkevertük, a masszát süt?papírral kib
A kacsamelleket megtisztítjuk, majd a b?rnél bevagdalva borssal, sóval megf?szerezzük. Ezután serpeny?be tesszük és a fölolvasztott kacsazsíron megpirítjuk. Ha megpirult,
Ugrás a lap tetejére >>