Az árpát zsiradék nélkül, vagy kevés forró olajon megfuttatjuk. Négyszeres mennyiség? forró vizet adunk hozzá, majd puhára f?zzük. Végül sóval ízesítjük.
Levesbetétként,
Egy lábosban keverjük össze a birsalmát, a lila hagymát, a gyömbért, a mazsolát. Öntsük bele az almaecetet, a cukrot, a mustárt. Sózzuk meg. Fedjük le, és f?zzük 40 perci
A bulgurt forró olajon megfuttatjuk, vizet adunk hozzá, sóval ízesítjük, és 20 perc alatt megf?zzük.
A búzát egy éjszakára vízbe áztatjuk, majd átmossuk. Négyszeres mennyiség? vízben 60 percig f?zzük. Végül kevés sóval ízesítjük.
Önálló ételként mákkal vagy dióval, kör
A káposztát felcsíkozzuk, sós vízzel leforrázzuk, majd egy tálba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a felszeletelt hagymát, az ecetet és a cukrot. Ezután ráöntjük az
4-5 ek. olajon megpirítjuk a fokhagymagerezdeket, majd levesszük a t?zr?l, és hagyjuk kih?lni. A kih?lt olajba 4 ek. lisztet keverünk, fokozatosan hozzáadjuk a hideg teje
Külön lábosban készre f?zzük a brokkolit és a tönkölyt, eközben a sózott, borsozott csirkehúst olajban megpirítjuk. A tojásokat keményre f?zzük, közben egy serpeny?ben az
A felszeletel fokhagymát, gyömbért olajon megpirítjuk, közben a f?szerekkel ízesítjük ?ket. Ezután az elnegyedelt gombákat is hozzáadjuk, és amikor minden teljesen megpuh
Ugrás a lap tetejére >>