A húst bepácoljuk, bevagdossuk, és a szalonnaszeletekkel megt?zdeljük. F?szerezzük, és felhevített olajban megsütjük. Kiemeljük az olajból, majd a liszttel és paradicsomp
A húst olajban kb. 5 percig sütjük, majd alacsonyabb fokozaton még ugyanennyi ideig a serpeny?ben hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, sózzuk, borsozzuk, a
A fürjeket bepácoljuk, majd a vajat felforrósítjuk, és átsütjük rajta. Ezután tepsibe tesszük ?ket, és negyed órán át süt?ben sütjük. Utána hozzáadjuk a többi hozzávalót,
A felaprózott hagymákat és a felkockázott gombát az olajban megpároljuk, majd hozzákeverjük a felaprózott zsályát, a lisztet és a pástétomot, sózzuk, borsozzuk. A fürjeke
El?ször is tisztítsuk meg és jól mossuk át a húsokat. Ezután alaposan f?szerezzük be sóval, borssal, kakukkf?vel és borsf?vel. A végén pedig locsoljuk meg az olívaolajjal
Vágjuk nagyobb kockákra a húst és f?szerezzük be sóval, borssal, kakukkf?vel és felaprított borókabogyóval. Dolgozzuk hozzá a felkockázott répát, az összevágott hagymát,
Megtisztítjuk a húst, bedörzsöljük durvára tört borókabogyóval, sóval és ?rölt borssal. Körös- körül felforrósított olajon megpirítjuk. A vörösbort aláöntjük, lefedjük és
Az almalébe szórjuk a fahéjat, majd ebbe áztatjuk egy darabig a szilvát. A felkockázott húst kb. 5 percig olajban pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a felkockáz
Ugrás a lap tetejére >>