Halakat kizsigereljük, de a pikkelyekhez nem nyúlunk. Hal belsejét kimossuk, befűszerezzük és megtűzdeljük szalonnával. Hústűvel rögzítjük, ezután agyaggal betapasztjuk,
Babot előző este vízbe áztatjuk. Bárányhúst feldaraboljuk, szalonnát felkockázzuk. Répát karikára vágjuk. Vöröshagymát vékony szeletekre karikázzuk. Petrezselymet felaprí
Rakjuk a húst egy edénybe, egy rétegbe. Keverjük össze az olajat, citromlevet, fokhagymát, gyömbért, mézet, fűszersót és a szójaszószt. Öntsük a húsra, de egy keveset teg
Vágjuk le a bébikukorica végeit. Paprikát szeleteljük kétujjnyi darabokra. Kínai kel és a brokkoli végeit vágjuk le. Vágjuk a zöldhagymát 4 cm hosszú darabokra, és száraz
Keverjük össze a pác hozzávalóit, és tegyük bele a húst. Pácoljuk lefedve 1 órát a hűtőben. Ezután húzzuk nyársakra, és süssük meg.
Előkészület: 5 perc, sütési idő: 15 p
Húst kenjük meg szójaszósszal, és szórjuk meg fokhagymával, majd mindkét oldalát kenjük be mézzel. Rakjuk a hűtőbe 1 órára. Sütés előtt hagyjuk szobahőmérsékleten 20 perc
Keverjük össze a citromlevet, olajat, oregánót, sót, majd kenjük meg vele a hússzeleteket. Őröljük rá a borsot, és hagyjuk 30 percig állni.
Burgonyát egy lábos vízben fo
Szórjuk a morzsát tálba, adjuk hozzá a vajat, makadámdiót, oregánót, petrezselymet, makadámdiót és a citromborsot. Keverjük össze, és adjuk hozzá annyi tojást, hogy össze
Ugrás a lap tetejére >>