A fagyasztott áfonyát kiengedjük, elkeverjük a lekvárral, és 10 percig f?zzük.
Hozzáadjuk a cukrot, a chilit, sót, borsot és a keményít?t. Még 5 percig f?zzük, majd ha m
A gyümölcsöt 10 percig f?zzük a szegf?szeggel, cukorral, fahéjjal és sóval ízesített vízben. Utána felkockázzuk a gyümölcshúst, a levét lesz?rjük, és 4 dl-t a gyümölcshöz
Az olajat felforrósítjuk, majd a borókabogyót megpároljuk benne. Hozzáadjuk a rozmaringot, ráöntjük a bort és a csontlét.
A hagymát felaprítjuk majd a mártáshoz adjuk. F
A húst apróra vágjuk, majd a csonttal együtt olajon megpirítjuk. A sárgarépát és a hagymát felszeleteljük, majd a f?szerekkel együtt a csonthoz és a húshoz adjuk. Tepsibe
A lekvárt elkeverjük a vízzel, és 5 percig f?zzük. Hozzáadjuk a f?szereket és a sherryt. Összef?zzük, és vaddisznóhoz vagy vadszárnyasokhoz tálaljuk.
A citrusok héját lereszeljük, levüket kicsavarjuk. A héjukat felöntjük a borral, és megf?zzük, majd hozzákeverjük a lekvárokat is. Utána hozzáadjuk a többi hozzávalót és
Az alma héját levágjuk, kimagozzuk, és sóval és cukorral ízesített vízben megf?zzük. Utána áttörjük, a lekvárhoz keverjük, felengedjük az alma levével, és sót és cukrot a
A meggyet kimagozzuk, és a többi gyümölccsel együtt megf?zzük a f?szerekkel, cukorral és citromlével ízesített vízben. Hozzáadjuk a tejfölt, felf?zzük, majd lesz?rjük, és
Ugrás a lap tetejére >>