A fácánt megtisztítjuk, b?rét bevagdossuk, és szalonnaszeletekkel megt?zdeljük. Az olajat felhevítjük, majd a fácánt megpirítjuk benne. Kevés borral felöntjük, majd lefed
A fácán mellén és combján egy éles késsel lyukakat csinálunk, majd megt?zdeljük a szalonna darabokkal. Ezután a felforrósított zsiradékban megpirítjuk minden oldalát. Kev
A fácánt megtisztítjuk, majd a fejét és a csüdjét levágjuk, a bels? szerveit eltávolítjuk (a szívét és a zúzáját félretesszük), a húsát feldaraboljuk. Ezután a szalonnát
A fácánmelleket kiklopfoljuk, majd a szalonnát rát?zdeljük, kissé megsózzuk, majd állni hagyjuk fél órát. Ezután a lisztbe beleforgatjuk, majd olajon kissé megsütjük, és
A fácánokat sózzuk, borsozzuk, majd olajba tesszük, és el?melegített süt?ben, magas fokozaton kb. 20 percig sütjük. Közben a levessel többször meglocsoljuk, majd ha megsü
Ehet? bels?ségeket külön tesszük. Az egész fácán megabároljuk sós-babérleveles vízben. Vastagabb részeket bevagdossuk és megt?zdeljük fokhagyma, valamit szalonna darabokk
A fácánt bepácoljuk, feldaraboljuk, majd a szalonnával megt?zzük. F?szerekkel ízesítjük, majd süt?be tesszük, és olajjal többször meglocsolva majdnem készre sütjük.
A k
A fácánt bepácoljuk, majd a f?szerekket ízesítjük. A fokhagymát felszeleteljük, majd a fácán b?rét bevagdossuk, és a hagymát belet?zzük. Beborítjuk a szalonnaszeletekkel,
Ugrás a lap tetejére >>