a homárhúst kiszedjük a farkából, apróra vágjuk, de a páncéljukat félretesszük. a homárt a paradicsompürével, az újhagymával és a mártással összekeverünk, majd a páncélba
a homárhúst felolvasztjuk és felaprítjuk, majd sherryvel és brandyvel összekeverjük, és félretesszük. Egy lábosban a kész Alfredo-mártást felmelegítjük, és a homárkeverék
A homárt elfelezzük, kiszedjük, majd felkockázzuk a húsát. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, megszórjuk a liszttel, majd felöntjük a tejjel. Amikor bes?r?södött,
A homárhúst feldaraboljuk, a sherryvel és a brandyvel összekeverjük. Felmelegítjük a homárlevest, a pácolt homárhúst belekeverjük és forrón tálaljuk.
A süt?t 200 fokra el?melegítjük. A homár húsát kiszedjük, feldaraboljuk. A páncélt a hagymával, a zellerrel, a sárgarépával, a babérlevéllel és a vajjal együtt egy serpen
A serpeny?ben felhevített olajban addig sütjük a homárok ollóit és farkait, amíg azok pirosak lesznek, és leválik a páncéljuk. Egy másik serpeny?ben a megolvasztott vajba
A banánt felszeleteljük, majd meglocsoljuk a citromlével, és hozzákeverjük a curryport és a f?tt rizst. A homárt megpirítjuk, majd beletesszük a koktélrákot is. Eközben e
A lisztet vajon megpirítjuk, majd felöntjük a tejjel és a levessel. Felforraljuk, majd beletesszük a babérlevéllel és a fokhagymával megt?zdelt hagymát. Így kb. negyed ór
Ugrás a lap tetejére >>