A cukorral felverjük a tojásfehérjéket, majd belekeverjük az aromát. Egy előkészített tepsibe kis halmokat nyomunk a masszából, majd sütőben 10 perc alatt ki
Verjük félkeményre a tojásfhérjéket, majd dolgozzuk össze a finomra őrölt mandulával, a cukorral és a citrom reszelt héjával. A tört mandulát kicsit szár
A lisztet keverjük össze a cukorral, adjuk hozzá a vajat, és dolgozzuk morzsásra. Tegyük bele a többi hozzávalót, és dolgozzuk össze. Csomagolajuk fóliába,
A vajat egy tálban puhára keverjük, majd hozzáadjuk a kakaót és a porcukrot. Ezután belekeverjük az aromát és a reszelt citromhéjat, és hűtőben tároljuk.
Egy lábosban a tejhez és a tejszínhez keverjük a cukrot, a darált mandulát, a zselatint és aromát. Így felforraljuk, majd hozzáöntjük a bort, és újból felf
A túrót összedolgozzuk a tejjel, olajjal, cukorral, vaníliás cukorral és sóval. A sütőport belekeverjük a lisztbe, majd kis adagokban a túróhoz adjuk. A tész
A mandulát leforrázzuk, majd lehúzzuk a héját, és durvára vágjuk. A többi hozzávalóból tésztát gyúrunk, majd 4 mm vékonyra nyújtjuk. Rászórjuk a mandul
Fogunk egy keverőtálat, és beletesszük a lisztet, a pudingport, a sütőport, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást, a mézet, a reszelt citromhéjat, a fűszereke
Ugrás a lap tetejére >>