A cukorral felverjük a tojásfehérjéket, majd belekeverjük az aromát. Egy el?készített tepsibe kis halmokat nyomunk a masszából, majd süt?ben 10 perc alatt kiszárítjuk. A
Verjük félkeményre a tojásfhérjéket, majd dolgozzuk össze a finomra ?rölt mandulával, a cukorral és a citrom reszelt héjával. A tört mandulát kicsit szárítsuk meg, majd s
A lisztet keverjük össze a cukorral, adjuk hozzá a vajat, és dolgozzuk morzsásra. Tegyük bele a többi hozzávalót, és dolgozzuk össze. Csomagolajuk fóliába, és tegyük 12 ó
A vajat egy tálban puhára keverjük, majd hozzáadjuk a kakaót és a porcukrot. Ezután belekeverjük az aromát és a reszelt citromhéjat, és h?t?ben tároljuk.
Egy lábosban a tejhez és a tejszínhez keverjük a cukrot, a darált mandulát, a zselatint és aromát. Így felforraljuk, majd hozzáöntjük a bort, és újból felforraljuk. Az eg
A túrót összedolgozzuk a tejjel, olajjal, cukorral, vaníliás cukorral és sóval. A süt?port belekeverjük a lisztbe, majd kis adagokban a túróhoz adjuk. A tésztát kinyújtju
A mandulát leforrázzuk, majd lehúzzuk a héját, és durvára vágjuk. A többi hozzávalóból tésztát gyúrunk, majd 4 mm vékonyra nyújtjuk. Rászórjuk a mandulát, felcsavarjuk, m
Fogunk egy kever?tálat, és beletesszük a lisztet, a pudingport, a süt?port, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást, a mézet, a reszelt citromhéjat, a f?szereket és a vajat
Ugrás a lap tetejére >>