A maceszt csík alakuakra tördeljük, meglocsoljuk meleg vízzel, pár daradot összeragasztva felvert tojásba mártjuk és olajban megsütjük.
A tojás sárgákat, cukrot, f?ttkrumplit, vajat, kakaót, lisztet, felvert tojásfehérjéket összekeverjük, majd vajjal bélelt tortaformába öntjük és megsütjük.
Levesestálba tesszük a felvert tojásokat és ráöntjük a sóval borssal felforralt céklalevet- F?tt burgonyával fogyasztjuk.
A húst, csontot feltesszük f?ni, majd lehaboljuk, és bezöldségeljük, megf?szerezzük és puhára f?zzük benne a húst. Kreplachhot készítünk a következ? képpen: Lereszeljük a
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a zsírt, kevés cukrot, fahéjat, diót, maceszdarát, citromhéjat, jól összedolgozzuk, cipókat formálunk bel?le, és olajban megsütjük.
A felvert tojásokat, sót, borsot, olajat, maceszdarát összedolgozzuk, és olajban lepény alakú tésztákat sütünk bel?le.
A maceszlapot összemorzsoljuk, és megpirítjuk a hagymával együtt a zsíron, hozzáadjuk a sót, kevés vizet, felvert tojásokat, és együtt pirítjuk ?ket.
A cukrot, tojássárgákat, felvert tojásfehérjéket, macesztlisztet összekeverjük, és torta formába megsütjük, majd a következ? krémmel megtöltjük:
1 tojást, 10 ek cukrot,
Ugrás a lap tetejére >>