A vajat pár csepp olajjal, a f?szerekkel és a sóval egy serpeny?be teszem és elkezdem hevíteni. Mikor már elég meleg beleteszem a póréhagymát és a fagyasztott halat.Fed?t
A harcsát megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk és csíkokra szeljük. Sóval és csíp?s paprikával bedörzsölve pácolni hagyjuk. Közben kisütjük a fagyasztott hasábburgonyá
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk. A joghurtot és a f?szereket összedolgozzuk, ezzel bepácoljuk a halat és egy napra h?t?be tesszük.
Ezután
A megtisztított halakat megf?szerezzük, halanként hat ajóka gy?r?t húzunk rájuk, beleforgatjuk a felvert tojásba, morzsába, majd tepsibe helyezzük, rászórjuk a sajtot, és
A pontyokat megtisztítjuk, pikkelyüket, fejüket, farkukat, uszonyaikat eltávolítjuk, majd a húsukat felszeleteljük. Ezután fogunk egy lábost, beleöntünk 2 liter vizet, só
Megmossuk és megtisztítjuk a halnyesedéket. A zöldségeket is megtisztítjuk, a répát, a zellert és az ánizst feldaraboljuk, a fokhagymát összezúzzuk. Ezután az olívaolajo
Serpeny?ben keverjük addig a kagylókat, amíg kinyílnak. Ezután szétnyitjuk ?ket. A hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk, a csíp?s paprikát pedig karikára. Kiolajozun
A lazacot egy lezárható m?anyag dobozba vagy zacskóba tesszük, és az olasz öntetet belecsorgatjuk. 3-4 órára h?t?szekrénybe tesszük pácolódni. Majd a halat kiemeljük, lec
Ugrás a lap tetejére >>