A combot sóval bedörzsöljük, a szilvát a borba áztatjuk, és így hagyjuk őket egy órán át. Ezután a combot a bőrős felével lefelé jénaiba tesszük, aláöntünk egy kevés vize
A karaj bőrét bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy tepsibe tesszük, és meglocsoljuk olajjal. Így sütni kezdjük, közben a sörbe mártott szalonnával kenegetjük a bőrét.
A malacot megtisztítjuk és besózzuk de csak belülről,hogy ne puhítsa fel a malac bőrét mert nem lesz ropogós a bőre.Tehát belülről fűszerezzük a húst. Ha megvagyunk, irán
Fogunk egy lábost, megpirítjuk benne a felaprózott hagymát, majd beleszórjuk a paprikát, és hozzákeverjük a felkockázott malacaprólékot. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a
A húst 15 percig főzzük elő sós vízben, majd vegyük ki, és irdaljuk be a bőrét. A mártáshoz kockázzuk fel a csilipaprikát, vágjuk apróra a fokhagymát, csíkokra a petrezse
A felaprózott hagymát a zsíron megpirítjuk, majd beleszórjuk a paprikát, és beletesszük a felkockázott húst. Sózzuk, majd a folyadékot folyamatosan pótolva fedő alatt kés
A combot sóval, borssal megszórjuk, majd egy serpenyőben vajon megpirítjuk. Felöntjük az alaplével, és a felkockázott szalonnát is belekeverjük. Így kb. háromnegyed órát
A húst leforrázzuk, majd egy lábosba tesszük és feltöltjük vízzel. Beletesszük a zöldségeket, sózzuk, a borssal és a fokhagymával ízesítjük, majd készre főzzük. Ezután a
Ugrás a lap tetejére >>