Rántást készítünk 6 dkg lisztből, tejből, 8 dkg vajból, tojás sárgájából, tejszínből, a maradék vajból, fűszerekből és a tepsibe rakott spárgára ön
A káposztát felaprítjuk, fűszeres vízben megfőzzük, és berántjuk a lisztből, zsírból, tejből készült rántással, végül hozzákeverjük a tejfölt.
A tisztított, felaprított zöldségeket fűszeres vízben megfőzzük, majd rántást készítünk lisztből, és zsírból, tejből, és berántjuk vele a zöldségeke
A parajleveleket sós vízben megfőzzük, lepasszírozzuk. A zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a lisztet, sót, tejet berántjuk vele a parajt,
Megtisztítom a burgonyát és a zellert, majd mindkettőt kis kockákra vágom, és egy lábosba teszem. Sós vízben felforralom. Ha már forr a víz, lefedem a lábost
Rántást készítünk zsírból, és lisztből, belekeverjük a felkockázott hagymát, kaprot, és összekeverjük a legyalult ecetes tökkel, végül pár percig össz
A húst felkockázzuk, és félig megfőzzük fél liter sós vízben. A karalábét is kockákra vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, és amikor a hús félig me
A paradicsomot, paprikát felszeleteljük, a hagymát, szalonnát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, a pirított kolbászt és az egészet jó puhára p
Ugrás a lap tetejére >>