Rántást készítünk 6 dkg lisztb?l, tejb?l, 8 dkg vajból, tojás sárgájából, tejszínb?l, a maradék vajból, f?szerekb?l és a tepsibe rakott spárgára öntjük. A mártás tetejére
A káposztát felaprítjuk, f?szeres vízben megf?zzük, és berántjuk a lisztb?l, zsírból, tejb?l készült rántással, végül hozzákeverjük a tejfölt.
A tisztított, felaprított zöldségeket f?szeres vízben megf?zzük, majd rántást készítünk lisztb?l, és zsírból, tejb?l, és berántjuk vele a zöldségeket.
A parajleveleket sós vízben megf?zzük, lepasszírozzuk. A zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a lisztet, sót, tejet berántjuk vele a parajt, és jól össze
Megtisztítom a burgonyát és a zellert, majd mindkett?t kis kockákra vágom, és egy lábosba teszem. Sós vízben felforralom. Ha már forr a víz, lefedem a lábost, és puhára f
Rántást készítünk zsírból, és lisztb?l, belekeverjük a felkockázott hagymát, kaprot, és összekeverjük a legyalult ecetes tökkel, végül pár percig összef?zzük, és beleöntj
A húst felkockázzuk, és félig megf?zzük fél liter sós vízben. A karalábét is kockákra vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, és amikor a hús félig megf?tt, hozzáadjuk,
A paradicsomot, paprikát felszeleteljük, a hagymát, szalonnát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a f?szereket, a pirított kolbászt és az egészet jó puhára pároljuk.
Ugrás a lap tetejére >>