Az almákat feldaraboljuk, a hibás részeket kivágjuk, majd a magokkal és a héjával együtt kevés vízben megf?zzük. Utána átpasszírozzuk. A cukorból a vízzel szirupot készít
Mossuk meg és daraboljuk fel az érett almákat, és f?zzük ?ket puhára. Törjük át ?ket, ha már puhák, és f?zzünk szirupot. A szirupba kerüljön minden kiló gyümölcsre 1,2 kg
A vajat összekeverjük a mézzel és a dióval, majd üvegekbe töltjük, lezárjuk, és h?t?be tesszük.
Kekszre vagy pirítósra kenve fogyaszthatjuk.
A körte hibás részeit kivágjuk, majd egy kevés vízben megf?zzük. Utána átpasszírozzuk, majd hozzáadjuk a cukrot, diót, citromhéjat és -levet. Addig f?zzük, amíg s?r? nem
A meggyet g?z felett megf?zzük, majd átpasszírozzuk. Hozzáadjuk a cukrot és a mandulát, majd addig forraljuk, amíg elválik a kanáltól, és ha egy kicsit egy tányérra csepp
A birsalmát egy kevés vízzel megf?zzük, majd átpasszírozzuk. A must felét elf?zzük, majd annyi birsalmapépet keverünk hozzá, hogy s?r? legyen. Hozzáadjuk a cukrot és a ci
A barackokat leforrázzuk, majd leszedjük a héját, magját kiszedjük, majd átpasszírozzuk. Hozzáadjuk a cukrot és a vaníliát, majd lassan, folytonos keveréssel f?zzük. Közb
A barackot víz nélkül forraljuk, majd ha lejön a héja, átpasszírozzuk. Belekeverjük a cukrot, és folytonos keverés mellett f?zzük. Közben néha egy tányérra cseppentünk eg
Ugrás a lap tetejére >>