A lisztet olajon megpirítjuk, majd a meghámozott, felaprított vöröshagymát és a pirospaprikát beleszórjuk, és hozzáadunk kb. három deci vizet. A meghámozott, felkarikázot
a burgonyát pucoljuk meg, karikázzuk fel, és sós vízben a babérlevéllel együtt főzzük meg. A zsírból és a lisztből készítsünk rántást, tegyük bele az apróra vágott hagymá
Lepirítjuk a szalonnát és a hagymát együtt majd belerakjuk a karikára vágott kolbászt és a beáztatott babot. Felöntjük vízzel, hogy jól ellepje majd a maradék fűszert hoz
Pároljuk meg a hagymát kb. 1/2 liter vizen a fűszerekkel, majd adjuk hozzá a borsót, és a sárgarépát, és az egészet pároljuk puhára, szükség szerint felöntve még vízzel.
A brokkolit szétszedjük, és sós vízben megfőzzük. A lisztet, petrezselymet megpirítjuk a zsírban, berántjuk vele a brokkolit, hozzákeverjük a tejfölt, tejet, és jól össze
A brokkolit megfőzzük, leszárítjuk, majd összetörjük, hogy püré állagú legyen. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a liszttel, tejföllel és a sajt felével együtt a bro
A burgonyát meghámozzuk megmossuk, majd feldaraboljuk, és meleg sós vízben főzni kezdjük. Ha megpuhult, leszűrjük, és összetörjük. Fele főzővíz, fele tej keverékével felf
A meghámozott burgonyát apró szeletekre vágva enyhén sós vízben főzzük. Közben lisztből és vajból rántást készítünk és hozzáadjuk a burgonyához. Hozzáadjuk a petrezselyem
Ugrás a lap tetejére >>