A lisztet olajon megpirítjuk, majd a meghámozott, felaprított vöröshagymát és a pirospaprikát beleszórjuk, és hozzáadunk kb. három deci vizet. A meghámozott, felkarikázot
a burgonyát pucoljuk meg, karikázzuk fel, és sós vízben a babérlevéllel együtt f?zzük meg. A zsírból és a lisztb?l készítsünk rántást, tegyük bele az apróra vágott hagymá
Lepirítjuk a szalonnát és a hagymát együtt majd belerakjuk a karikára vágott kolbászt és a beáztatott babot. Felöntjük vízzel, hogy jól ellepje majd a maradék f?szert hoz
Pároljuk meg a hagymát kb. 1/2 liter vizen a f?szerekkel, majd adjuk hozzá a borsót, és a sárgarépát, és az egészet pároljuk puhára, szükség szerint felöntve még vízzel.
A brokkolit szétszedjük, és sós vízben megf?zzük. A lisztet, petrezselymet megpirítjuk a zsírban, berántjuk vele a brokkolit, hozzákeverjük a tejfölt, tejet, és jól össze
A brokkolit megf?zzük, leszárítjuk, majd összetörjük, hogy püré állagú legyen. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a liszttel, tejföllel és a sajt felével együtt a bro
A burgonyát meghámozzuk megmossuk, majd feldaraboljuk, és meleg sós vízben f?zni kezdjük. Ha megpuhult, lesz?rjük, és összetörjük. Fele f?z?víz, fele tej keverékével felf
A meghámozott burgonyát apró szeletekre vágva enyhén sós vízben f?zzük. Közben lisztb?l és vajból rántást készítünk és hozzáadjuk a burgonyához. Hozzáadjuk a petrezselyem
Ugrás a lap tetejére >>