Az almákat meghámozzuk, nyolcadokra vágjuk, és citromhéjjal ízesített vízben puhára f?zzük ?ket. Utána pépesítjük, belekeverjük a mazsolát, cukrot és a tojássárgáját. Hab
Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és felszeleteljük. Annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük f?ni. Hozzáadjuk a citromhéjat, és 30 percig f?zzük. Utána turmixgépp
A csokoládét g?z felett felolvasztjuk, belekeverjük a cukrot, beleöntjük a kávét, és felforraljuk. Ekkor hozzáadjuk a tejet, és 10 percig f?zzük.
Jól beh?tve, tejszínhab
A burgonyát négybe vágjuk, és sós vízben puhára f?zzük.
A mártáshoz a Rama margarint felolvasztjuk, belekeverjük a lisztet és a vékonyra szeletelt hagymát és paradicsom
A petrezselymet és a hagymát felaprítjuk, a húshoz adjuk, majd egy-másfél liter vízzel felengedjük. Sóval, borssal ízesítjük, és puhára f?zzük.
A burgonyát felkockázzuk
A húst olajban megpirítjuk, majd a felkockázott hagymát hozzáadjuk, és megsózzuk, borsozzuk, chiliport és pirospaprikát szórunk rá. A répát, a zellert, a gyökeret felkock
A babot megf?zzük, a hagymát lereszeljük, a paprikát felcsíkozzuk, a paradicsomot pedig 8 részre vágjuk. Az egészet egy salátástálba tesszük, összekeverjük, majd chilipor
A csirkét feldaraboljuk, t?zálló tálba tesszük, a vaj felét felolvasztjuk, belekeverjük a citromlevet, majd a húsra öntjük. Közepes h?mérsékleten puhára sütjük.
A zelle
Ugrás a lap tetejére >>