A sorbet hozzávalóit egy fagylaltgépben összekeverjük, és elkészítjük a fagylaltot. Eközben egy tálban összekeverjük a bort, a likőrt, az esszenciát és a cukrot. Végül ha
A fagylaltot kis fagylaltos kelyhekbe tesszük, majd meglocsoljuk a likőrrel. A tejszínhabbal ízlés szerint díszítjük, majd a mogyoróval és pisztáciával megszórva kínáljuk
A cukrot lábosba tesszük, felöntjük 5 deci vízzel, majd forrás után még 5 percig főzzük. Ekkor beleöntjük a gyümölcslevekkel, majd ha kihűlt, a mélyhűtőbe tesszük. Hároms
Turmixoljuk össze az ananászt, majd keverjük hozzá a porcukrot, a vaníliaaromát, a felforrósított tejet és a tejszínt. Hagyjuk kihűlni, majd tegyük a mélyhűtőbe.
Előkész
A mangó húsát felkockázzuk, majd meglocsoljuk a narancslikőrrel és kelyhekben eloszlatjuk. Rákanalazzuk a fagylaltot, majd a tejszínhabot. Végül meghintjük a pisztáciával
Forrósítsuk fel 118 fokra a vizet, a cukrot és a mézet. Vegyük le a tűzről. Verjünk kemény habot a tojásfehérjéből, és forgassuk a szirupba. Tegyük bele a sajtot, a fenyő
A felkarikázott banánt meglocsoljuk citromlével, majd kis desszertes kelyhekben eloszlatjuk. Rákanalazzuk a fagyot, majd a tejszínhabot rátesszük. Végül 1-2 szem meggyel
Jól megmossuk, és megtisztítjuk a gyümölcsöt, majd átpasszírozzuk. Az így kapott gyümölcsvelőhöz hozzáadjuk a vízben, tűz felett felolvasztott cukrot, mikor az már kihült
Ugrás a lap tetejére >>