A húst bepácoljuk, bevagdossuk, és a szalonnaszeletekkel megt?zdeljük. F?szerezzük, és felhevített olajban megsütjük. Kiemeljük az olajból, majd a liszttel és paradicsomp
Az almalébe szórjuk a fahéjat, majd ebbe áztatjuk egy darabig a szilvát. A felkockázott húst kb. 5 percig olajban pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a felkockáz
A szarvascombot egyforma csíkokra felvágjuk, majd egy edénybe tesszük, meghintjük korianderrel, rozmaringgal és kakukkf?vel, majd annyi olajat öntünk rá, hogy teljesen el
Egy tálban összekeverjük az olajat, a vörösbort, sózzuk, borsozzuk, a korianderrel és a borókabogyóval ízesítjük, majd ebben pácoljuk 3 napig a szarvasgerincet. Ezután me
Levesbetét készítése: a burgonyákat megf?zzük, majd áttörjük. Hozzákeverjük a lisztet, tojássárgáját, sót, és annyi vizet, hogy formázható legyen. Kis gombócokat készítün
A felkockázott húst a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát és a f?szereket. Néhány perc pirítás után meghintjük a liszttel, majd felöntjük a levesse
A húst sózzuk, borsozzuk, a forró olajon átpirítjuk, majd süt?ben 40 percig sütjük. Közben többször meglocsoljuk.
Az almát és körtét meghámozzuk, magját kiszedjük, felda
Egy tálban 3 kanál olajhoz keverjük az ecetet, a bort, a mustárt és az összepréselt borókaboygókat. Ebben pácoljuk egy napig a húst, közben egyszer megfordítjuk. Ezután a
Ugrás a lap tetejére >>