Keverjük össze a pác hozzávalóit, és tegyük bele a húst. Pácoljuk lefedve 1 órát a h?t?ben. Ezután húzzuk nyársakra, és süssük meg.
El?készület: 5 perc, sütési id?: 15 p
Vágjuk fel a húsokat és a paprikát. T?zzük fel a nyársakra a húsokat és a paprikát is. Locsoljuk meg olajjal. Tegyük nyársra és süssük 10 percig. Sózzuk, borsozzuk.
Vágjuk fel a májat és a szalonnát kis kockákra. Húzzuk fel a nyársakra a szalonnát, májat és így tovább és f?szerezzük. Olajozzuk be és vonjuk be prézlivel. Tegyük a rost
A burgonyát és a paprikát szórjuk meg a f?szerkeverékkel, majd húzzuk felváltva a nyársra. Locsoljuk meg olívaolajjal. A grillsüt?t készítsük el?, majd süssük meg a nyár
Kockázzuk fel a csirkehúst, az ananászt pedig negyedekre. Húzzuk fel a nyársakra váltakoztatva. Locsoljuk meg citromlével és f?szerezzük. Szórjuk meg köménnyel. Helyezzük
A csirkemellet kockázzuk fel, és forgassuk az ananászlébe. Adjuk hozzá a kókusztejet, az olívaolajat, a koriandert, az összevágott fokhagymát és a zöldcitrom levét. Fedjü
Páclé:
Keverjük össze a zöldcitromok levét, a halszószt, a cukrot, a csiliszószt, az olajat, az ázsiai citromfüvet, és az apróra vágott koriandert. Pácoljuk benne 1 órát
Mártás:
Keverjük össze a shoyut, a sakét, a mirint és a cukrot. Kis lángon forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és f?zzük, amíg bes?r?södik. Tegyük félre h?lni.
A
Ugrás a lap tetejére >>