A bárányt kívül, belül sóval, belül majorannávál és felaprított petrezselyemmel is bedörzsöljük, majd hideg helyen 4-5 órát állni hagyjuk.
Felhúzzuk a nyársra és parázs
A burgonyát megf?zzük sós vízben, majd kevés víz hozzáadásával áttörjük, hozzáadjuk a lisztet. A felaprított hagymát megpirítjuk az olajon, és az ebbe mártogatott kanálla
A tejet meglangyosítjuk, majd belemorzsoljuk az éleszt?t, és megkelesztjük. Utána összegyúrjuk a liszttel, zsírral, Rama margarinnal, burgonyával, sajttal és sóval. Négyf
A lisztet összedolgozzuk a tojások sárgájával, a vajjal, rummal, sóval, a citrom reszelt héjával, vaníliás cukorral, tejföllel, porcukorral és süt?porral. Két részre oszt
A vajat, csipetnyi sót, citromhéjat, 7,5 dl vizet felforrallunk, majd hozzáadjuk a lisztet és addig f?zzük ameddig el nem válik az edény falától. Ezután hozzákeverjük a c
A tejet és a lisztet meglangyosítjuk. 1 dl tejhez keverünk 1 ev?kanál cukrot, 1 ev?kanál lisztet, belemorzsoljuk az éleszt?t, és megkelesztjük. Utána a liszttel, a többi
A porcukrot, tojássárgákat, lisztet, olvaszott vajat, cukros tejben felfuttatott éleszt?t összedolgozzuk és kelni hagyjuk. Lisztezett deszkára tesszük, kissé kinyújtjuk é
A felszeletelt kenyeret megkenjük vajjal, a füstölt kolbászt karikákra vágva ráhelyezzük, a savanyított uborkát ugyanígy és végül a trappista sajtot ráreszeljük. A szend
Ugrás a lap tetejére >>