Fogunk egy tálat, összekeverjük benne az áfonyaszószt, a felkockázott narancsot és a levét, majd fogyasztás el?tt h?t?ben pihentetjük.
Az almát szabadítsuk meg magházától és héjától, majd vágjuk kockákra. Cukros szegf?szeges tejben tegyük fel f?ni, majd sózzuk és citromhéjjal ízesítsük meg. Rántást készí
Pucoljuk meg az almákat, vágjuk ki a mágházat, szeleteljük fel és felhevített vajon letakarva pároljuk fél órán át. Ezután öntsük hozzá az alaplevet ,a citromlét és a méz
Almát meghámozzuk, lereszeljük, tormával és majonézzel összekeverjük. Citromlével, sóval, mustárral ízesítjük. F?tt marhahúshoz adjuk.
Az almát reszeljük le, és dobjuk a forró vajba. Szórjuk meg liszttel, keverjük el, és engedjük fel a húslevessel. F?zzük fel, és édesítsük, majd keverjük bele a tejfölt.
Meghámozott almát és a lereszelt hagymát a f?szerekkel és az olajjal, tejföllel pépesre keverjük. Kevés mustárt is tehetünk bele.
Meghámozott almát lereszeljük, ketchuppal, mustárral és majonézzel összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, végül rászórjuk az összevágott metél?hagymát.
Répakockákat, az almahasábokat, mézet, citromlevet kevés tejjel összekeverjük, a maradék tejjel felöntjük és poharakba öntjük. Búzacsírával szórjuk meg.
Ugrás a lap tetejére >>