Mozsárban a fokhagymát mandulafeny?maggal, sóval és bazsalikomlevéllel addig törjük, míg krémes masszát nem kapunk.
Sajtot is beledolgozzuk, és az olívaolajat is belekev
Mandulafeny?t lepirítjuk, fokhagymát durvára vágjuk. Bazsalikom és petrezselyem leveleket letépkedjük. Petrezselymet, bazsalikomot, fokhagymát, mandulafeny?magot és az ol
Mandulafeny?magot megpirítjuk. Rucolát apróra vágjuk. Aprítógépben el?ször a fokhagymát, utána a mandulafeny?magot sóval és borssal, majd a rucolát, olívaolajat, sz?l?mag
Medvehagymát apróra vágjuk. Mandulafeny?magot lepirítjuk.
Mandulafeny?magot, olívaolajat, és a csíraolajat tálba tesszük és pépesítjük. Hozzáadjuk a medvehagymát, és pép
Fokhagymát, fokhagymanyomón átnyomjuk. Bazsalikom leveleket letépkedjük, a sajtot finomra reszeljük. Paradicsomot, mandulát, bazsalikomleveleket apróra vagdaljuk, pépesít
Forraljuk fel a gombát a levessel. Másik fazékban forró vízben f?zzük 3-4 percig a spárgát. F?zzük ki a tésztát, majd sz?rjük le.
A pestóhoz valókat turmixoljuk le, és
A petrezselymet összeturmixszoljuk,a többi hozzávalókat egy kicsit megpirítjuk serpeny?ben. Forrón üvegekbe tesszük. Felbontás után h?t?ben tároljuk.
Petrezselymet és bazsalikomot apróra vágjuk. Fokhagymát durvára vagdaljuk, és tálba tesszük. Összekeverjük a bazsalikommal, petrezselyemmel, vajjal, és szezámaggal. Olíva
Ugrás a lap tetejére >>