A zöldségeket megtisztítjuk, majd az összeset felkockázzuk, a paprikát karikákra vágjuk. A felaprózott hagymát megpirítjuk, sózzuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket, és páro
Fogunk egy fazekat, beletesszük a felkockázott almát, az áfonyát, a cukrot, vizet, ecetet, almát, gyömbért, az összepréselt fokhagymát és a felszeletelt zöldpaprikát. Az
Az almakockákat blansírozzuk 1 percig forró vízben, majd sz?rjük le és locsoljuk meg citromlével és fehérborral. A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára 3 perc alatt az
A káposztát legyaluljuk, a hagymát felaprózzuk, az almát kimagozzuk és felkockázzuk. A zsíron megpároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a káposztát, és egy id? után az almát
Almát lereszeljük, cukorral összekeverjük. Túrót a tejjel simára keverjük, hozzáadjuk a reszelt almát és poharakba töltjük. Búzacsírát szórunk rá.
Az ananász húsát kivájjuk, felkockázzuk, majd a cukorral és vízzel s?r?re f?zzük.
A vajat felforrósítjuk, megf?szerezzük, majd megpirítjuk rajta a rizst. Felengedjük an
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, majd felkarikázzuk, sóval, borssal megszórjuk, majd egy jénaiba tesszük. Ezután a zsemlemorzsát ráhintjük, és ráöntjük a tejfölt. Letak
Zöldséget felkockázzuk. F?zelékféléket külön-külön lábasba, sós vízzel megf?zzük, majd lesz?rjük. Tálaláskor olvasztott vajjal meglocsoljuk.
Ugrás a lap tetejére >>