A foglyokat besózzuk, oregánóval megszórjuk, majd hasüregükbe tesszük a töltött sz?l?leveleket. Szalonnába tekerjük, megkötözzük, majd egy tepsibe tesszük és kevés vizet
Egy tálban összekeverjük a bort, az olajat és a f?szereket, majd egy napig ebben pácoljuk a foglyot. Ezután megt?zdeljük szalonnával, majd egy lábosba tesszük. Hozzáadjuk
Az olajat felhevítjük, majd a madarat egészben átsütjük rajta. A hagymát felaprítjuk, és a madárhoz adjuk. F?szerekkel ízesítjük, és felengedjük a borral és a vad-alaplév
A foglyokat megtisztítjuk, a szárnyakat és a nyakat levágjuk, majd alaposan megmossuk. A vajat felhevítjük, és a foglyok minden oldalát megpirítjuk benne, majd egy lábosb
Az almát kimagozzuk, felkarikázzuk, majd ráfolyatjuk a citromlevet. A húst sózzuk, borsozzuk, hasüregébe tesszük a rozmaringot. Az olvasztott vajat tepsibe rakjuk, belete
A húst f?szerezzük, lisztbe hempergetjük, majd olajat hevítünk, és el?sütjük benne. Hozzákeverjük a tejszínt és az összetört fokhagymát, majd lefedve 25 percig f?zzük, am
A gerincet három helyen bevágjuk, de nem vágjuk teljesen szét, így fonatot csinálunk. A darált napraforgót összekeverjük a tojással, kevés liszttel és sóval, valamint a b
Tisztítsuk meg a nyulat, mossuk át és daraboljuk 10 részre. Adjunk hozzá 4 liter vizet, f?zzük fel és fölözzük le a habját. Pároljuk 20 percig, majd tegyük hozzá a felsze
Ugrás a lap tetejére >>