Dolgozzuk össze a mártás hozzávalóit és kezdjük el hevíteni. Ha felf?tt tegyünk rá fed?t és takarékon 10 percig f?zzük.
Vágjuk kockára a húst és az olajon süssük egy neg
Egy lábosba tesszük az elnegyedelt hagymákat, a kakukkfüvet, egy gerezd fokhagymát és a bort, majd addig f?zzük, amíg a fele elf?. Ekkor lesz?rjük, félretesszük. Közben a
Paradicsomot meghámozzuk, torzsát kivágjuk és apró kockára vágjuk. Paprikát kicsumázzuk és csíkokra vágjuk. Hagymát vékonyra vágjuk, szalonnát felkockázzuk.
Bográcsba zs
A szalonnát, hagymát és burgonyát felkockázzuk. A paprikát és paradicsomot kettévágjuk. A szalonnát megpirítjuk, majd hozzákeverjük a hagymát is. Pirospaprikát szórunk rá
A burgonyából, hagymából, zsiradékból és f?szerekb?l paprikás burgonyát f?zünk. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, hozzáadjuk a tarhonyát, és azt is megpirítjuk. Egy
Az összes húst alaposan megtisztítjuk, majd a sovány sertéshús kivételével az összeset egy kuktába tesszük, és puhára f?zzük. Eközben a sertéshúst ledaráljuk, és a rizzse
A sertéscombot ledaráljuk, majd összekeverjük a rizzsel, a tojásokkal és a f?szerekkel. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a káposztaleveleket, majd egy lábosba tesszük ?ket
A sajtot félujjnyi szeletekre, az almát karikákra vágjuk. A sajtszeletek egyik felét megkenjük tojássárgájával, majd 2 szelet sajt közé teszünk egy almakarikát, úgy, hogy
Ugrás a lap tetejére >>