A lisztet elkeverjük a süt?porral, majd hozzáadjuk a vajat, a mézet, a f?szereket, az egész tojásokat és összedolgozzuk. H?vös helyen, fóliába csomagolva egy órát álln
A lisztet a porcukorral és a süt?porral összekeverjük, majd hozzáadjuk a Rama margarint és a tojássárgájákat és rugalmas tésztává gyúrjuk.
Lisztezett deszkán kb.3 mm v
A tésztához valókat összegyúrjuk, és fóliába csomagolva, h?vös helyen fél órát pihentetjük, majd lisztezett deszkán 2-3 mm vastagra nyújtjuk, feny?formákat szúrunk ki be
A túrót összemorzsoljuk, hozzáöntjük az olajat, az egész tojást, a cukrot, a f?szert, beleöntjük a süt?porral összekevert lisztet. Jól összegyúrjuk, majd a diót és az ap
A hozzávalókat egy nagy tálban összeöntjük a csokoládét összetörtve tesszük bele, illetve a kandírozott narancshéjból 2-3 maréknyit teszünk bele. Az összegyúrt tésztát h?
Egy edénybe öntsük össze a mézet, a cukrot és Rama margarint. Melegítsük addig, amíg a cukor és a Rama margarin meg nem olvad. Kicsit pihentessük, hogy h?ljön. Egy tálban
A mézet felmelegítjük, hozzáadjuk a narancslevet, a barna cukrot és simára keverjük, majd a rumban feloldjuk a szalakálit.
Az aszalt barackot apróra vágjuk, majd a maz
A süt?t el?melegítjük 180 fokosra, majd kikenünk egy 2 liter ?rtartalmú ovális t?zálló tálat vajjal vagy zsírral. Ezután egy nagy tálban összekeverjük a zöldbabot, a papr
Ugrás a lap tetejére >>