A halkonzerv levét sz?rjük le, és f?tt burgonyát hámozzuk meg, és vágjuk karikára. Az almát csumázzuk ki, és vágjuk héjastól apró kockára, majd locsoljuk meg az almaecett
Pucoljuk meg az almákat, magozzuk ki, vékonyan vágjuk fel és facsarjuk rá a citromot. A céklát vágjuk cikkekre.
Az ecetet dolgozzuk össze az olívaolajjal és a mustárral.
A füstölt lazacot egy tálba tesszük. A gyömbért, a szójaszószt és a szezámolajat összekeverjük, és ráöntjük a halra, és pácolni hagyjuk, míg az öntetet elkészítjük.
A v
A tonhalszeleteket falatnyi darabokra vágjuk, és egy tálba tesszük. A gyömbért, a szójaszószt és a szezámolajat összekeverjük, és ráöntjük a halra, és pácolni hagyjuk, mí
A tonhalszeleteket falatnyi darabokra vágjuk, és egy tálba tesszük. A gyömbért, a szójaszószt és a szezámolajat összekeverjük, és ráöntjük a halra, és pácolni hagyjuk, mí
A tonhalszeleteket falatnyi darabokra vágjuk, és egy tálba tesszük. A gyömbért, a szójaszószt és a szezámolajat összekeverjük, és ráöntjük a halra, és pácolni hagyjuk, mí
A tonhalat becsomagoljuk, és egy-két órára mélyh?t?be tesszük. Ezután fél cm vastagon felszeleteljük. Egyenként két zsírpapír közé tesszük, és addig ütögetjük ,míg 3 mill
A babot megf?zzük, a hagymát felszeleteljük. A halat felszeleteljük, összekeverjük a babbal, hagymával és leöntjük a borecetb?l, olíva olajból, sóból, cukorból, Worcheste
Ugrás a lap tetejére >>