A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sót, borsot szórunk rájuk. Ezután a felkarikázott kolbászt, tojást és uborkát a hússzeletek közepére tesszük. Az egészet behajtjuk, hog
A sertésfejet, - csülköt, - és nyelvet a sóval bedörzsöljük, és így 7-8 napig állni hagyjuk, közben néhány naponta forgatjuk ?ket. Ezután bepácoljuk a húsokat, és további
A sertéslapockából egy pörköltet készítünk, majd a levét félretesszük, a húst pedig apróra felvágjuk. Eközben a burgonyás tésztát kinyújtjuk, kb. 5*5 cm-es kockákat vágun
A sertéstüd?t,- szívet,- nyelvet, - és maradékot teljesen puhára f?zzük, majd a májjal együtt ledaráljuk. Ezután ledaráljuk az el?re beáztatott zsemlét is, majd a zsírban
A b?rkét majdnem teljesen puhára megf?zzük, majd ledaráljuk a májjal, a tüd?vel és a tokaszalonnával együtt. A rizst sz?rt abálólében f?zzük meg, majd a húsokhoz keverjük
A sertésmájat és a tüd?t puhára f?zzük, majd félretesszük, és ugyanebben a lében megf?zzük a rizst. Ezután a májat, a tüd?t és a tokaszalonnát is ledaráljuk, majd hozzáke
A tüd?t megf?zzük, majd a kicsontozott fejjel és a májjal együtt ledaráljuk. A rizst leforrázzuk, majd a zsírban megforgatjuk, és kevés abálólevet adunk hozzá, így puhára
A sertésszívet,- tüd?t,- és fejhúst puhára f?zzük, majd az összeset ledaráljuk a májjal együtt. Ezután hozzákeverjük a beáztatott, szintén ledarált zsemlét és a felaprózo
Ugrás a lap tetejére >>