A megtisztított halakat megf?szerezzük, halanként hat ajóka gy?r?t húzunk rájuk, beleforgatjuk a felvert tojásba, morzsába, majd tepsibe helyezzük, rászórjuk a sajtot, és
A halfilét gombócokra formázzuk, sózzuk, morzsázzuk, és zsírban megsütjük. A halgombócokra tesszük a bevert tojásokat, leöntjük a mártással, és köményes vízben f?tt rákok
A céklát leturmixoljuk a mustárral, az ecettel, a tejföllel és a fokhagymaporral, majd sózzuk, borsozzuk, és mikroban meglangyosítjuk. Eközben a halat sózzuk, borsozzuk,
A halat megtisztítjuk és megszabadítjuk a szálkáitól, majd egy centiméteres darabokra szeleteljük. Meghintjük sóval és ráfacsarjuk a citromokat, amiben negyed óráig állni
A süt?t 200 fokra melegítjük. Ha friss a banánlevél, akkor a középs? eret kivágjuk, és eldobjuk. Forró víz alá tartjuk, lecsöpögtetjük, megszárítjuk, és vízszintesen félb
Elkészítési id?: kb háromnegyed óra
Energiatartalom: 314 kcal/1319 kj adagonként
A fogashal filét mossuk meg, hagyjuk lecsöpögni, és daraboljuk fel kisebb darabokra. Ön
A grillsüt?n parazsat készítünk úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. A vajat, a tárkonyt, a citromlevet összekeverjük. A halat a deszkára fektetjük, a citromos-tár
A pestós krémhez a hozzávalókat összekeverjük, borssal ízesítjük. A grillsüt? egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalán melegítsen. A sügért a deszkára f
Ugrás a lap tetejére >>