Els? lépésként keverjük össze a lisztet, sót, morzsoljuk bele a vajat, adjuk hozzá a porcukrot, majd dolgozzuk sima tésztává.
Csomagoljuk be a tésztát és hagyjuk állni e
A felaprózott hagymát az olívaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott bélszínt, sózzuk, borsozzuk. Amint félig megpirult a hús, beletesszük az áfonyát és a vör
A túrót villával törjük át. A tejszínt verjük kemény habbá- A dzsemet keverjük el. A túrót, a krémsajtot, a tejfölt, a vaníliás cukrot és a dzsemet keverjük krémesre, maj
Tisztítsuk meg a póréhagymát, majd vágjuk karikára. Pirítsuk meg 2 ev?kanál vajban. Aprítsuk fel a ciabattát, és pirítsuk meg újabb 2 ev?kanál vajban. Vegyük ki, és hagyj
A halat megtisztítjuk, a csontokat eltávolítjuk, majd a filéket felszeleteljük, besózzuk, és a h?t?ben állni hagyjuk. A hagymát megpucoljuk, felaprózzuk, a zöldpaprika ma
Az almát hámozzuk meg, magozzuk ki, és vágjuk karikára. A hozzávalókból készítsük s?r? palacsintatésztát. Az almákat forgassuk lisztbe, majd a tésztába, és forró olajban
A májat megtisztítjuk, majd 16 vékony szeletre felvágjuk. Az almákat kimagozzuk, felkarikázzuk, majd megkenjük ?ket a citromlével. A kenyérb?l kerek formákat szaggatunk k
A konyhakész kacsát bedörzsöljük a sóval, borssal, majoránnával, majd megtöltjük 2 felkockázott alma húsával, és összet?zzük. A kacsát egy tepsibe tesszük, mellészórjuk
Ugrás a lap tetejére >>