A hagymát felkockázzuk, majd olajban megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk a céklát, melyet el?z?leg meghámozunk és kockákra vágunk. Beletesszük az almát és a paradicsompürét
Az almákat megtisztítjük, magházukat kivesszük, majd karikákra felvágjuk ?ket. A tojásokat addig f?zzük, amíg kemények nem lesznek, majd ezeket is felkarikázzuk. A kenyer
Az almát megmossuk, cikkekre vágjuk, majd meglocsoljuk citromlével. Egy süt?formát kibélelünk süt?papírral, beletesszük a pizzalapot, melyet ezután megszórunk mandulaforg
Az almák héját leszedjük, kimagozzuk ?ket, majd fogunk egy reszel?t, és a sárgarépával együtt egy tálba reszeljük. A reszelék tetejére citromlevet locsolunk, majd állni h
A hagymát és az uborkát karikára vagdajuk, a meghámozott almát kockára, s ugyancsak karikára a virslit. Az ecetet a sót, az olajat és a borsot összekeverjük, majd kevés s
Az almát meghámozzuk, majd a hagymával együtt felkockázzuk. A hagymát kevés vajon megdinszteljük, majd beletesszük az almát, valamivel kés?bb a zsemlemorzsát, a petrezsel
Az articsókát megmossuk, kemény leveleit leszedjük. A virágokat négybe vágjuk, majd beáztatjuk citromos vízbe. Egy lábosban felforrósítjuk az olajat, beletesszük a fokhag
1, Egy percig áztassuk a tésztát forrásban lév? vízbe. Sz?rjük le, majd tegyük félre. A csirkehúslét egy nagy, nyeles edénybe melegítsük fel,míg gyöngyözni nem kezd és ad
Ugrás a lap tetejére >>