Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, majd szorosan ötliteres üvegbe tesszük. Utána kiszedjük egy zománcozott edénybe. A cukorból kevés vízzel szirupot kész
A hozzávalók 24 óráig összekeverve a hűtőben állnak. Forrástól 15 percig főzöm, majd elzárom és 4 dl ananászszörpöt öntök rá és egy pici tartósító
A gyümölcsök csumáját félig levágjuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, amennyi belepi. Egy kevés timsót adunk hozzá, majd 4-5 percig főzzük. Utána hideg ví
A gyümölcsöt megmossuk, majd egy üveg aljára rakunk egy réteget. Két evőkanál cukrot hintünk rá, majd addig folytatjuk a rétegezést, amíg az üveg tele nem
A gyümölcsöt megmossuk, majd üvegekbe tesszük. Az egyik üveget telemerjük vízzel, majd kiöntjük. Ezt a vízmennyiséget annyiszor számoljuk, ahány üveg van.
A birsalmát meghámozzuk, kivágjuk a magházát, és felszeleteljük. A cukrot feloldjuk a vízben, majd felfőzzük a vaníliával. Amikor felforrt, annyi gyümölcsö
A birsalma héját levágjuk, magját kiszedjük, és felszeleteljük. A cukrot feloldjuk a mustban, majd megfőzzük benne a gyümölcsöt. Utána leszűrjük, és üveg
A gyümölcsöt megmossuk, kimagozzuk, majd lecsorgatjuk a levét. Utána felforraljuk, kis adagokban belekeverjük a cukrot. Forraljuk még néhány percig, majd meleg
Ugrás a lap tetejére >>