Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, majd szorosan ötliteres üvegbe tesszük. Utána kiszedjük egy zománcozott edénybe. A cukorból kevés vízzel szirupot készítünk. A tartós
A hozzávalók 24 óráig összekeverve a h?t?ben állnak. Forrástól 15 percig f?zöm, majd elzárom és 4 dl ananászszörpöt öntök rá és egy pici tartósítószert.
Beüvegezem és d
A gyümölcsök csumáját félig levágjuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, amennyi belepi. Egy kevés timsót adunk hozzá, majd 4-5 percig f?zzük. Utána hideg vízzel leöblítjük.
A gyümölcsöt megmossuk, majd egy üveg aljára rakunk egy réteget. Két ev?kanál cukrot hintünk rá, majd addig folytatjuk a rétegezést, amíg az üveg tele nem lesz. A tetejér
A gyümölcsöt megmossuk, majd üvegekbe tesszük. Az egyik üveget telemerjük vízzel, majd kiöntjük. Ezt a vízmennyiséget annyiszor számoljuk, ahány üveg van. A vízb?l a megf
A birsalmát meghámozzuk, kivágjuk a magházát, és felszeleteljük. A cukrot feloldjuk a vízben, majd felf?zzük a vaníliával. Amikor felforrt, annyi gyümölcsöt teszünk bele,
A birsalma héját levágjuk, magját kiszedjük, és felszeleteljük. A cukrot feloldjuk a mustban, majd megf?zzük benne a gyümölcsöt. Utána lesz?rjük, és üvegekbe tesszük. A m
A gyümölcsöt megmossuk, kimagozzuk, majd lecsorgatjuk a levét. Utána felforraljuk, kis adagokban belekeverjük a cukrot. Forraljuk még néhány percig, majd meleg üvegekbe m
Ugrás a lap tetejére >>