A krumplit a héjában megf?zzük, majd egy éjszakát állni hagyjuk. Másnap meghámozzuk, és lereszeljük vagy apróra összetörjük. A húsokat és a szalonnát ledaráljuk, majd öss
A húsokat puhára f?zzük, majd ledaráljuk. Eközben a hagymát felaprózzuk, zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vért és az összes f?szert. Ezt a darált húshoz keverjük, ma
A húsokat puhára f?zzük, majd ledaráljuk, a szalonnát pedig apróra felkockázzuk. Eközben a felaprított hagymát zsíron megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a vért és a f?szere
Tésztát készítünk 25 dkg lisztb?l, fél dkg sóból, 1 dkg cukorból, 1 ev?kanál olajból és felvert tojás fehérjékb?l. Ebbe panírozzuk a pácolt békacombokat és zsírban megsüt
A zöldségeket, és a combokat megf?zzük, majd ha megpuhult a béka hús, a levét lesz?rjük, és a lisztb?l, vajból, tejszínb?l készült rántásba öntjük. A mártást f?szerezzük,
Szúrjuk nyársra a békacombokat. Mártogassuk meg jól olajban, 2 citrom kifacsart levében, aztán f?szerezzük sóval, borssal. Tegyük forró grillsüt?be, és forgassuk 4-5 perc
Olajos, borsozott, sós, citromleves, petrezselymes pácba áztatjuk a combokat, majd el?ször lisztbe, utána tojásba, végül morzsába panírozzuk ?ket, és zsírban készre sütjü
A felkockázott hagymát megdinszteljük a zsírban, hozzáadjuk a sót, f?szerpaprikát, apróra vágott paradicsomot, és paprikát, ezt együtt pároljuk tovább. Ha a hagyma már ma
Ugrás a lap tetejére >>