A süt?t melegítsük el? 180 fokra. Az articsókát aprítsuk fel, a bacont csíkozzuk fel, majd forrósítsuk meg egy olaj nélküli serpeny?ben. Tegyük bele az articsókát, és köz
A süt?t melegítsük el? 180 fokra. A póréhagymát karikázzuk fel, a majd forrósítsuk a serpenyót, tegyük bele szardellát ,és a póréhagymát. Közepes lángon pároljuk 15 peric
A banánt meghámozzuk és villával összetörjük. Citromlével meglocsoljuk, és jól összekeverjük. Mély tálban a tojást a tejjel habosra felverjük, majd annyi lisztet keverünk
Egy tálban forgassuk össze a burgonyát, a borsót, a sót, a köményt, a koriandermagot és –levelet, a mogyoróhagymát és a csilit. Ebb?l a keverékb?l készítsünk 16 db
Egy tálban forgassuk össze a burgonyát, a borsót, a sót, a köményt, a koriandermagot és –levelet, a mogyoróhagymát és a csilit. Ebb?l a keverékb?l készítsünk 16 db
Egy tálban forgassuk össze a burgonyát, a borsót, a sót, a köményt, a koriandermagot és –levelet, a mogyoróhagymát és a csilit. Ebb?l a keverékb?l készítsünk 16 db
A fokhagymával kenjük be a kenyér mindkét oldalát. Ezután rétegezzünk a szeletekre egy-egy felkarikázott paradicsomot és öntsünk rá egy kis olívaolajat. Ízlés szerint kak
Készítsük el a parazsat a grillsüt?ben. A céklák szárát és gyökerét dobjuk el, majd mossuk meg a céklákat, töröljük szárazra, és kenjük be olívaolajjal. 1-1,5 óráig zárt
Ugrás a lap tetejére >>