Hagymát a zsírban megfonnyasztjuk. Beleforgatjuk a kockára vágott burgonyát, karikára vágott zöldpaprikát, megszórjuk liszttel és paprikával, sózzuk, felengedjük vízzel,
Friss héjat késsel lekaparjuk, összegyúrjuk a liszttel és a többi hozzávalóval, és két lapot nyújtunk a tésztából. Egyiket tepsibe tesszük. Apróra vágott almát összekever
Szalonnát kisütjük, tepert?t kivesszük, és a zsírban megpirított hagymát megszórjuk egy kis csíp?s pirospaprikával, és hozzáadjuk az apróra vágott savanyú káposztát. Fele
A krumplit megmossuk és meghámozzuk, felkockázzuk és olajon megsütjük. Közben a hagymát, és a megtisztított zöldségeket apróra kockákra vágjuk fel, és olajon megpirítjuk.
Aprólékot 1,5 liter sós, borsos vízben feltesszük f?ni, karikára vágott zöldséggel és 1 hagymával. Ha megf?tt félretesszük.
Libazsírban megfonnyasztjuk a hagymát, rátes
A zsemléket beáztatjuk a tejbe, majd összetörjük ?ket. Ezután hozzákeverjük a cukrokat, a vörösborba el?re beáztatott mazsolát, a fahéjat, a diót. Az egészet elkeverjük,
Tejfölt elkeverjük az apróra vágott tojásokkal, a finomra vágott snidlinggel, sóval, borssal, kis cukorral és ecettel ízesítjük.
Felkockázzuk a húsokat, beletesszük a cikkekre vágott paprikát, sózzuk, és ráöntünk annyi vizet, amennyi ellepi. Addig f?zzük, míg a víz el nem f?tt. Ráöntjük a paradics
Ugrás a lap tetejére >>