A cukkinit, az édesköményt és az újhagymát összekeverjük. Az ecetet, a majonézt, a zöldcitrom és a citrom levét is összekeverjük, és a hagymás cukkinis édesköményre öntjü
A majonézt a mustárral és a borral összekeverjük. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, majd beletesszük a mártásba. Hűtőbe tesszük, de 1 óránál tovább ne álljon, mert
Elsőként egy száraz serpenyőbe megpirítom a fenyőmagot. Az összeaprított salátát egy jókora keverőtálba teszem. A felszeletelt baguettet foghagymával dörzsölöm be és apró
A répákat, burgonyát, meghámozott almát felkockázzuk, és megfőzzük. Az uborkát feldaraboljuk, összeöntjük a borsóval, mártással, sóval, és végül a megfőtt zöldségekkel.
A gombát tisztítsuk meg, és egy kevés olajban pároljuk meg, és keverjük el citromos majonézzel. Paradicsommal díszítve tálaljuk.
A majonézből, a tejfölből, a citromléból és a fehérborból tartármártást keverek, sóval, borssal ízesítem és belekeverem a felkarikázott főtt bőrös virslit és a gombát. Pá
A burgonyát mossuk meg, és főzzük le. Hámozzuk meg, és vágjuk kis kockákra. A vöröshagymát vágjuk karikára, és a karikákat vágjuk kockára. Tegyük néhány percre forrásban
A majonézt a finomra vágott vöröshagymával, tejföllel, fehérborral, citromlével, sóval, borssal, porcukorral, mustárral összedolgozzuk, és óvatosan hozzákeverjük a héjába
Ugrás a lap tetejére >>