Az alma hibás részeit eltávolítjuk, majd a héjával és magjaival együtt megf?zzük, annyi vízben, amennyi ellepi. Utána lesz?rjük, majd pár órát állni hagyjuk. Amikor leüle
Pucoljuk meg az almákat, szeleteljük fel, engedjük fel vízzel és facsarjunk bele egy citromot. Pároljuk meg az almákat, majd sz?rjük le. Az almalevet f?zzük fel és rotyog
A dinnyét felszeleteljük, kimagozzuk, majd megf?zzük. Utána áttörjük, belekeverjük a keményít?t és 1 ev?kanál cukrot. Lassan forraljuk még pár percig, majd a t?zr?l levév
Ha fagyott az eper kiolvasztjuk, ha friss megmossuk és kicsumázzuk. A zselatinlapokat kis darabokra vágjuk. Az eperb?l néhány szemet félreteszünk, a többit leturmixoljuk.
A paradicsomot feldaraboljuk, majd addig forraljuk, amíg a héja besodródik. Utána átpasszírozzuk, a levet pedig egy éjszakát állni hagyjuk. Ezután belekeverjük a cukrot,
A gyümölcsöt víz nélkül f?zzük, majd ha már összeestek a szemek, átpasszírozzuk. A levét 10-15 percig magas fokozaton f?zzük, belekeverjük a cukrot, és folytonos keverés
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom