A madarakat bepácoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és megtűzdeljük a szalonnával. Az olajat felforrósítjuk, majd a húst 25 percig sütjük benne. 
Az almák héjá
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A madarak szárnyát leszedjük, a törzsét kifilézzük, majd sóval és hagymával ízesítjük. A borjúhúst finomra daráljuk, és sózzuk, borsozzuk. A gombát meg
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A fürjeket göngyöljük be a szalonnába és pirítsuk meg az olívaolaj felében.
Pároljunk meg 3 evőkanál rizst sós vízben, szűrjük le, majd dolgozzuk össze 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst besózzuk, majd hasüregükbe tesszük a kakukkfű kétharmadát, betekerjük a szalonnával úgy, hogy egy része a hasüregbe kerüljön. Ezután olajban megpir
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A fürjeket besózzuk, hasüregükbe egy-egy zsályát teszünk, majd szalonnába göngyöljük, és megkötözzük őket. Vajjal kikent tepsibe tesszük, majd magas foko
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A fürjeket tisztítsuk meg és jól fűszerezzük be sóval és borssal. A meghámozott krumplik belsejét kaparjuk ki és tegyük őket egy sütőedénybe. A vajat hev
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						2 ek. olajban megpirítjuk a felszeletelt vargányát, majd a maradék olajban 5 percig pirítjuk a sózott, borsozott fürjeket. Ezután lefedve még 5-8 percig sütjük
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A fürjmellek mindkét felét 3-3 percig olajban sütjük, majd rálocsoljuk a konyakot, és meggyújtjuk. Borral eloltjuk a lángokat, sózzuk, borsozzuk, majd lefedve 5
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>