A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk, és olajon megpirítjuk. Lefedjük, és megpároljuk. Amikor félig megpuhult, kivesszük, és a felaprított hagymát 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A halakat megsózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, olajjal megkenjük, és alufóliába csomagoljuk. Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Rizzsel tálaljuk
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A karalábét meghámozzuk, kis kockákra vágjuk, megsózzuk, majd az olajon, fedő alatt megpároljuk. Hozzákeverjük a lisztet, megpirítjuk, vízzel felengedjük, é
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Szeljük vékonyra a hagymát és a káposztát. Megsózzuk, megborsozzuk, citromlével ízesítjük, az olajat is hozzáadjuk. Végezetül a nagy lyukú reszelőn leresz
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A megmosott húst megsózzuk, borsozzuk és forró olajban mindkét oldalát megpirítjuk. Áttesszük lábasba. A visszamaradt olajban megpirítjuk a felkarikázott vör
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A karfiolt szétszedjük, többször beáztatjuk, majd alaposan megmossuk. Utána félig megfőzzük.
Az olajat felhevítjük, rászórjuk a lisztet, és megpirítjuk, m
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A megtisztított nyulat darabokra vágjuk, és a vajon megsütjük. Felöntjük a borral, megsózzuk, és lassan készre pároljuk. 
Utána tepsibe tesszük, leöntjük 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy 22X32  cm - es tepsi  alját  kekszel kirakjuk. Egy közepes nagyságú tálban elkészítjük a vanília pudingot 2 csésze. 0 % - os tejjel a felhasználási javasl
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>