Almából kiszúrjuk a magházat, és az almát vízzel vegyített cukros borban megpároljuk. Vigyázzunk, hogy a héja ne pukkadjon ki. Ha kih?lt, töltsük meg a magház helyén a pö
Beáztatott babot sós vízben félpuhára f?zzük, hozzáadjuk az összevágott hagymát, felhígított paradicsompürét, majd készre f?zzük. Húst kockára vágjuk, zsírban megpároljuk
Hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a darált húst, tovább pirítjuk, és miután a levét lef?tte bef?szerezzük. Olajjal kikent tepsibe egymásra rakunk 5 szelet, olajjal megkent
Áttört juhtúrót elkeverjük a tojássárgákkal, finomra vágott kaporral, tejföllel, ízesítjük, majd hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét.
Olajjal kikent tepsiben eg
Áttört túróhoz és a kemény tojásokhoz hozzákeverjük a nyersen megdarált spenótot.
Olajjal kikent tepsiben egymásra rakunk 5 szelet, olajjal megkent banicalapot, rákenjü
Hozzávalókból kemény tésztát gyúrunk, gombócokat formálunk, és vékonyra nyújtjuk. Ebb?l sokféle tészta készíthet?. Tölthet? édes vagy sós töltelékkel.
Cukorból egy kis vízzel szirupot f?zünk, majd belekeverjük a darált diót. Konyharuhán 3 banicalapot teszünk egymásra, megkenjük olajjal, a harmadikra rákenjük a diós tölt
Tepsibe 10 olajjal vagy vajjal megkent banicalapot teszünk egymásra, és tíz percig sütjük. Tojásokat elkeverjük a meleg tejjel és a cukorral, a banicára öntjük, és addig
Ugrás a lap tetejére >>