A szalonkákat megtisztítjuk, leperzseljük, megf?szerezzük, és beborítjuk szalonna szeletekkel. A fejét a combjához hajtjuk és odakötözzük. Zsírral bélelt tepsiben megsütj
Egy tepsiben vajat hevítünk, majd rátesszük a madarakat, és süt?ben 10 percig sütjük. Ráöntjük a sajtmártást, sózzuk, borsozzuk, és fed? alatt 25 percig pároljuk. Amikor
A szalonkát besózzuk, szalonnával megt?zdeljük, majd tejfölt locsolunk rá. Így készre sütjük, a végén ráöntjük a fehérbort is. Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel ízesítjü
El?ször a szalonkákat tegyük negyed órára el?melegített süt?be, majd pihentessük néhány percig és daraboljuk fel. Az olajban 10 percig süssük, majd dolgozzuk hozzá a felk
A madarakat tepsibe tesszük, vajat rakunk köréjük, majd süt?ben 10 percig sütjük. Utána kiszedjük, a levéhez pedig hozzákeverjük a borsmártást, a bort és a szilvát. Vissz
A madarakat a sárgarépával az alaplében 20 percig f?zzük, majd lesz?rjük, és a húst lefejtjük a csontról.
A hagymát felaprítjuk, megpirítjuk, ráteszük a húst és a sárgar
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom