A tejet főzzük fel és dolgozzuk össze a félbevágott vaníliarúddal és 100 gramm cukorral, majd helyezzünk rá fedőt és pihentessük 10 percig. A tojássárgáját egy habverővel
A Rama margarinhoz hozzáadjuk a porcukrot, és habosra keverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojássárgáját, és jól elkeverjük. A tejet kis adagokban hozzáadjuk. Jól összekeverj
A tojássárgákat keverjük habosra a porcukorral, majd forgassuk bele a kemény habbá vert tojásfehérjét. Adjuk hozzá még a mogyorót és a citromhéjat. Melegítsük elő a sütőt
Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrot, az eszenciát, a tojást, a mogyoróvajat és a tejet, majd beleforgatjuk a sütőporos lisztet és a mogyorót is. Ezután 25-30 gömbö
A mogyorót szétterítjük egy tepsiben és előmelegített sütőben 200-220°C-on 8-12 perc alatt kissé megpirítjuk, majd ledörzsöljük a héját és megőröljük. A lisztkupac (1evők
A piskótatészthoz a tojások sárgáit kikeverjük a cukorral, majd lassan hozzáadjuk a lisztet és a kemény habbá vert tojásfehérjét. Zsírral kikent tepsibe öntjük, és 220 Ce
A mogyorót és a szezámmagot megpirítjuk, majd a mogyorót ledaráljuk. Ezután a marcipánt, a cukrot, a mogyorót és a Nutellát összekeverjük, és golyókat készítünk belőle. N
Fogunk egy edényt, beletesszük a vajat, a tejet, kicsit megsózzuk, majd az egészet felforraljuk. Közben folyamatosan hozzáadagoljuk a lisztet. Ezután levesszük a tűzről,
Ugrás a lap tetejére >>