A paradicsomot törjük darabokra, és tegyük fazékba a zöldségekkel, a szeletelt almával, a nagyobb darabokra vágott hagymával, sóval, cukorra, ecettel és a fűszerekkel. 24
A paradicsomot megmossuk, majd egy ötliteres üvegbe tesszük. Kicsit megrázzuk az üveget, majd ráhintünk egy kevés timsót, a sót és a szalicilt. Hideg vízzel feltöltjük az
A paradicsomokat megmossuk, majd egy literesnél nagyobb üvegbe tesszük. Annyi olajat adunk hozzá, amennyi ellepi, majd lezárjuk, és hideg helyre állítjuk.
A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, majd átpasszírozzuk. A levet 15-20 percig főzzük, majd meleg üvegekbe merjük, lezárjuk, és száraz gőzbe állítjuk.
A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, feldaraboljuk, majd puhára főzzük, és átpasszírozzuk. A levet addig főzzük, amíg sűrű nem lesz, majd üvegekbe öntjük. Vagy gőzb
A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, húsát feldaraboljuk. Hozzáadjuk a szalicilt, összeforgatjuk, majd másnapig állni hagyjuk. Utána átpasszírozzuk, a levet üvegekb
A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, húsát feldaraboljuk. A paprika magházát kiszedjük, a hagymát és a zellert meghámozzuk, utóbbit szeletekre vágjuk, majd a zeller
A vízbe tegyünk egy ek. sót, és forraljuk fel. Amikor a só elolvadt, tegyük bele az ecetet, és ismét forraljuk fel. A paradicsomokat mossuk meg, és tegyük üvegekbe. Öntsü
Ugrás a lap tetejére >>