A zöldségeket és az almát apróra vágjuk/lereszeljük , és egy nagy tálba halmozzuk. Hozzákeverjük a többi hozzávalót, és egy kis id?re betesszük a h?t?be összeérni. Pár ór
A pelyhet zsiradék nélkül, folytonos keverés mellett megpirítjuk a wokban. Annyi vizet adunk hozzá, amennyi ellepi, majd fed? alatt megf?zzük. Utána kiszedjük, a wokot ki
Sült paprika:
El?melegített grillrácson süssük meg a paprikát 10-12 percig, tegyük zacskóba, zárjuk le, és hagyjuk kih?lni. Húzzuk ki a magházat, vágjuk fel, és kaparjuk
Fogjunk egy nagy tálat, tegyünk bele minden hozzávalót, és alaposan keverjük össze. Pár órára tegyük a h?t?be, hogy összeérjenek az ízek. Pirítóssal, vagy barnakenyérrel
a zöldbabot f?zzük 4-5 percig forrásban lév? sós vízben. sz?rjük, le öblítsük le, és nyomkodjuk ki bel?le a nedvességet. A dresszing hozzávalóit keverjük össze. Tegyük eg
A szilvaparadicsomokat vágjuk ketté, tegyük süt?lapra a vágott felükkel felfelé. F?szerezzük és locsoljuk meg két ev?kanál olajjal. Tegyük a süt?be, és hagyjuk 5-6 órát l
Forró vízben f?zzük ropogósra 2-3 perc alatt a zöldbabot. Szedjük ki és h?tsük le hideg vízben, majd csepegtessük le. Tegyük egy salátástálba. A burgonyát is f?zzük meg.
A sáfrányt öntsük le forró vízzel, sózzuk meg, és forraljuk fel. f?zzük 1 percig lassú t?zön. A póréhagymát 2-3 percig f?zzük, hogy megpuhuljon. Sz?rjük le, és hagyjuk ki
Ugrás a lap tetejére >>