A padlizsánt hosszában keskenyen felszeletelem, aztán kb. 4 teáskanál kristálykristálycukorból egy kevés olajjal megkaramellizálom. Ha a kristálycukor már felolvadt, hozz
Az articsóka csúcsait kissé levágjuk, majd néhány percig sós vízben f?zzük. Ezután ecetes, sós vízbe keverjük, és készre f?zzük. Eközben egy tálban összekeverjük a maradé
Mártáshoz forrósítsunk fel olajat, majd dinszteljük meg benne a mogyoróhagymát és a fokhagymát. Rajuk hozzá a paradicsomot, sót,borsot, bazsalikomot, és f?zzük 10 percig.
Forró, sós vízben 10-15 perc alatt f?zzük meg a rizst, majd sz?rjük le és csepegtessük le. Hevítsük fel a vokot. Amikor már forró pirítsuk meg benne a szezámmagot. Szedjü
a burgonyákat szurkáljuk meg a nyárssal, és mikróban puhítsuk 4 percig. Fordítsuk meg ?ket és még 4 percig melegítsük. Vegyük ki és csomagoljuk alufóliába. Tegyük félre 5
Alaposan megmossuk, majd beáztatjuk a babot. Apróra daraboljuk a megtisztított hagymát, zsíron megpirítjuk rászórunk pirospaprikát, majd hozzáadjuk a babot és annyi vizet
A hagymát és fokhagymát felaprítjuk, majd olajat forrósítunk a wokban, és megfuttatjuk benne. Ráhintjük a pirospaprikát, kevés vizet öntünk hozzá, majd beleszórjuk a felk
Finomra feldaraboljuk a hagymát, majd zsírban jól megpirítjuk és melléadjuk a feldarabolt paradicsomot, gombát és paprikát. Kés?b beletesszük a rizst is, amit majorannáva
Ugrás a lap tetejére >>